LG Optimus G, super smartphone-ul quad core LG lansat pe 19 septembrie la New York!

1.702 ori
<b>LG Optimus G, super smartphone-ul quad core LG lansat pe 19 septembrie la New York!</b>Avem în sfârșit și o dată de debut pentru monstrul de smartphone LG cunoscut drept Optimus G. Acesta va fi primul telefon Qualcomm Snapdragon S4 Pro de pe piață, sau mai bine zis de pe piața internațională. Terminalul va avea parte de un...

Avem în sfârșit și o dată de debut pentru monstrul de smartphone LG cunoscut drept Optimus G. Acesta va fi primul telefon Qualcomm Snapdragon S4 Pro de pe piață, sau mai bine zis de pe piața internațională. Terminalul va avea parte de un eveniment oficial Qualcomm - LG în New York, programat pentru 19 septembrie, exact ca și cel HTC de săptămâna viitoare.

LG nu a confirmat încă specificațiile oficiale ale terminalului, dar deja se cunosc majoritatea, prin scăpările de pe Internet. E vorba despre un chip quad core Snapdragon S4 Pro și un ecran True HD IPS cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. O vedetă este și camera de 13 megapixeli din spatele telefonului și avem și Android 4.0 ICS la bordul acestui nou venit. Sperăm că acest model va primi Jelly Bean la puțin timp după lansare, pentru a profita din plin de potențialul său și a stabili noi recorduri în benchmark-uri.

Vom avea o zi interesantă pe 19 septembrie, atunci când HTC va prezenta un trio de smartphone-uri Windows Phone 8 și LG optimus G va deveni și el oficial. Tot atunci vom afla probabil și o dată de lansare în Europa. Deocamdată LG Optimus G pare cel mai puternic smartphone de pe piață și e greu de crezut că până la finalul acestei luni va mai apărea vreun terminal care să îl depășească.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×