Avem confirmarea: OnePlus 3 va fi anunţat pe 15 iunie şi va fi în magazine a doua zi

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.510 ori
<b>Avem confirmarea: OnePlus 3 va fi anunţat pe 15 iunie şi va fi în magazine a doua zi</b>Iată că astăzi compania chineză OnePlus dezvăluie oficial data lansării noului flagship OnePlus 3, telefon ce va fi prezentat în cadrul unui eveniment grandios pe data de 15 iunie. Mai interesantă este și informația potrivit căreia noul flagship urmează

După multe speculaţii şi scăpări, OnePlus 3 primeşte în sfârşit o dată de lansare azi. Se pare că terminalul va fi anunţat pe 15 iunie şi va ajunge în magazine în China pe 16 iunie. Informaţia vine chiar de la compania chineză, care a postat un teaser foarte clar pe pagina sa Weibo.

Silueta mare a unui "3" e vizibilă, iar textul de sub ea indică data şi ora evenimentului. El se va desfăşura în Shenzen şi va putea fi urmărit în VR de către cei 30.000 de norocoşi care au pus mâna pe headsetul Loop oferit gratuit de OnePlus. Preţul acestui smartphone ar urma să fie în jur de 330 de dolari, conform celor mai noi zvonuri.

Deocamdată nu e clar dacă va mai fi în vigoare sistemul de invitaţii sau nu şi e posibil ca OnePlus să renunţe la el de tot. OnePlus 3 va fi un terminal cu carcasa metalică şi cu ecran de 5.5 inch, probabil Full HD, iar la bord vom avea un procesor Snapdragon 820 şi 4 sau 6 GB RAM. Suntem curioşi ce inovaţii ne va propune camera, mai ales că randarile lăsau să se vadă un blitz banal single LED şi lipsa telemetrului laser.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×