LG Optimus L9 disponibil În oferta Orange România

11.887 ori
<b>LG Optimus L9 disponibil În oferta Orange România</b>Orange România tocmai a anunțat disponibilitatea telefonului LG Optimus L9 în ofertă sa, începând cu data de 16 noiembrie. Terminalul este disponibil la prețul de 45 de euro (TVA inclus), cu abonament Pantera 29, care oferă 1.5 GB pentru Internet...

Orange România tocmai a anunțat disponibilitatea telefonului LG Optimus L9 în ofertă sa, începând cu data de 16 noiembrie. Terminalul este disponibil la prețul de 45 de euro (TVA inclus), cu abonament Pantera 29, care oferă 1.5 GB pentru Internet pe mobil, 250 de minute naționale și internaționale către fix și 250 de SMS-uri naționale, plus 2500 de minute sau SMS-uri în rețea.

Aceeași ofertă include și TV pe mobil și acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil. LG Optimus L9 este un telefon cu Android 4.0 ICS la bord și dotat cu un display de 4.7 inch, cu protecție Gorilla Glass. Dacă vreți, acest model este un fel de LG Optimus 4X HD în varianta "lite". Terminalul adopta designul pătrățos și elegant popularizat de LG Optimus Vu și aplicat la întreaga serie Optimus L de la LG. Handsetul folosește un slot microSIM și măsoară 9.1 mm în grosime.

LG Optimus L9 cântărește 125 de grame, suporta o rezoluție de 540 x 960 pixeli și folosește un panou IPS LCD. Alte dotări includ 4 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli cu captura video 1080p și un procesor TI OMAP 4430 dual core de 1 GHz. Telefonul pune la dispoziție și o baterie Li-Ion de 2150 mAh. LG Optimus L9 are instalată și aplicația Quicktranslator, care suporta recunoașterea optică a caracterelor și a scrisului de mână. Acest model este compatibil cu tehnologia HD Voice oferita in cadrul serviciilor Orange și cu NFC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×