Prototip BlackBerry L Series fotografiat lângă iPhone 5... arată ca spatele său

1.109 ori
<b>Prototip BlackBerry L Series fotografiat lângă iPhone 5... arată ca spatele său</b>Cei care știu cum arată un spate de iPhone 5 îmi vor da dreptate atunci când spun că terminalul BlackBerry L Series din imagine arata ca un spate de nou iPhone. Modelele din seria L au avut parte de ceva scăpări până acum, dar nici una care să...

Cei care știu cum arată un spate de iPhone 5 îmi vor da dreptate atunci când spun că terminalul BlackBerry L Series din imagine arata ca un spate de nou iPhone. Modelele din seria L au avut parte de ceva scăpări până acum, dar nici una care să implice vreo comparație cu un smartphone rival. Din fericire a apărut acum imaginea de mai jos:

După cum știți deja CEO-ul RIM afirmă că BlackBerry 10 OS vine în ianuarie, probabil la CES 2013 și mă aștept că deja în februarie să fie în magazine noile BlackBerry-uri. După cum se vede și în imagini acest prototip de "BlackBerry London", dacă îl pot numi așa vine cu un ecran ceva mai mare, poate undeva la 4.6 inch și din câte știu eu flagshipul de la RIM ar trebui să sosească cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, LTE, NFC și 1 sau 2 GB RAM. Interesant de observat e faptul că BlackBerry L Series nu include vreun buton fizic în partea frontală, făcând din start notă discordantă cu orice iPhone, Samsung Galaxy S sau model Windows Phone.

BlackBerry 10 OS, ca și QNX OS pe tableta PlayBook se bazează mult pe gesturi care implică marginile terminalului, de aici și lipsa butoanelor pe acest device. Din câte știu el nu va avea nici butoane virtuale de control, deci așteptați-vă aici la o navigare bazată pe gesturi. La iPhone 5 butonul Home este vital pentru multitasking, dar lookul unui terminal fără butoane este puțin mai modern zic eu. Trebuie să recunosc că RIM începe să capete încrederea noastră cu astfel de designuri, dar sperăm că smartphone-urile lor să nu ajungă prea târziu pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×