LG Optimus L9 II și LG Optimus F6 ajung pe Twitter sub formă de imagini

1.869 ori
<b>LG Optimus L9 II și LG Optimus F6 ajung pe Twitter sub formă de imagini</b>Sursa de încredere pentru toate scăpările de telefoane și tablete, @evleaks a postat două noi imagini cu handseturi LG nelansate încă. Imaginile au apărut pe Twitter, iar cele două modele sunt LG Optimus L9 II și LG Optimus F6. &nbsp; Primul are...

Sursa de încredere pentru toate scăpările de telefoane și tablete, @evleaks a postat două noi imagini cu handseturi LG nelansate încă. Imaginile au apărut pe Twitter, iar cele două modele sunt LG Optimus L9 II și LG Optimus F6.

Primul are un abțibild care indică o lansare în Europa, iar F6 este un model ceva mai misterios, care a fost fotografiat cu branding T-Mobile aplicat carcasei. F6 e un handset alungit, în vreme ce L9 II pare a fi un smrtphone mai lat și care adopta câteva dintre funcțiile pe care le-am văzut pe LG Optimus G. Printre ele se număra aplicațiile QSlide, QuickMemo și probabil și alte funcții precum dual camera.

LG Optimus F6

LG Optimus L9 s-a dovedit a fi un model foarte popular, cel puțin în România, de vreme ce în majoritatea review-urilor Mobilissimo.ro postate pe YouTube în ultima vreme ne cereți în comentarii un review la acel model. Succesorul său ar putea fi și mai popular, dacă prețul este unul rezonabil, iar dotările sunt la nivel midrange superior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×