LG Optimus LTE Tag, cel mai nou smartphone al companiei asiatice, bazat pe abțibilduri NFC

1.764 ori
<b>LG Optimus LTE Tag, cel mai nou smartphone al companiei asiatice, bazat pe abțibilduri NFC</b>LG extinde linia de design a lui Optimus Vu și în segmentul de telefoane, anunțând astăzi modelul de telefon LTE LG Optimus LTE Tag. Avem de-a face aici cu un device al cărui atuu este faptul că poate interacționa cu abțibilduri NFC, care...

LG extinde linia de design a lui Optimus Vu și în segmentul de telefoane, anunțând astăzi modelul de telefon LTE LG Optimus LTE Tag. Avem de-a face aici cu un device al cărui atuu este faptul că poate interacționa cu abțibilduri NFC, care activează anumite setări ale telefonului. Observati cat de mult seamana cu Optimus Vu acest nou device, la capitolul look.

Funcția oferita in premiera poartă numele de LG Tag+ și folosește NFC pentru a stabili comunicarea dintre telefon și abțibilduri. LG va oferi aceste "tag-uri" pe care le puteți lipi oriunde, de la un bord de automobil până la o fereastră la birou. Ele vor activa anumite funcții ale handsetului, spre exemplu dacă telefonul detectează un sticker special într-o sală de conferințe el va trece pe mut, în vreme ce o persoană care iese din metrou va avea nevoie de un tag NFC care să îi activeze GPS-ul, de exemplu.

LG Optimus LTE Tag va fi disponibil pe alb și va include printre dotări un procesor dual core de 1.2 GHz, un display de 4.3 inch, o cameră de 5 megapixeli și Android 2.3 Gingerbread. LG va oferi și posibilitatea de actualizare a acestui telefon la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe viitor și ma aștept ca acest model să fie disponibil doar în Coreea de Sud pentru o perioadă, eventual să vină în restul lumii rebranduit și fără LTE, în țările în care rețelele de acest gen nu sunt disponibile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×