Fujitsu pregătește telefoane de top pentru a cuceri Europa

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 925 ori
<b>Fujitsu pregătește telefoane de top pentru a cuceri Europa</b>Fujitsu se pregătește serios de Mobile World Congress 2012, ca mai toate marile companii tech și se pare că asiaticii au planuri mari pentru perioada următoare. Ei nu se vor mai limita la piața japoneză, ci vor începe cucerirea Europei, cu câteva...

Fujitsu se pregătește serios de Mobile World Congress 2012, ca mai toate marile companii tech și se pare că asiaticii au planuri mari pentru perioada următoare. Ei nu se vor mai limita la piața japoneză, ci vor începe cucerirea Europei, cu câteva modele "flagship" ce rulează Android sau Windows Phone. Vom vedea câteva dintre ele și la MWC se pare.

Noile terminale sunt descrise drept modele high end, care vin cu NFC, conectivitate LTE și securizare biometrică. Acestea vor fi și telefoane globale, suportând funcționarea în mai multe rețele. Fujitsu operează pe mai multe piețe, anunțându-și și intenția de a reintra pe piața americană în ianuarie. în Japonia această companie vinde atât smartphone-uri cât și tablete și deține o cincime din piață, dar rivali precum Samsung, HTC, Motorola sau Apple domina restul lumii între timp, iar Fujitsu vrea la rândul său o porțiune din piață.

Compania are deja câteva modele interesante, precum cel mai subțire smartphone din lume, cel cu talia de 6.7 mm din seria Arrows, care a fost recent depășit de un model și mai subțire, de la Huawei. Nu ca o diferență de 0.02 mm ar conta prea mult... Telefoanele japoneze au câteva aspecte des întâlnite în țara de baștină, dar pe care nu le vedem atât de des în Europa și SUA: majoritatea sunt protejate de apă, suporta plăti NFC, vin cu funcție de televiziune mobilă și alte asemenea dotări. Suntem gata oare să facem trecerea la aceste device-uri?

Vom afla la MWC 2012!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×