iPad 3 cu camera de 8 megapixeli? Așa indică noi imagini cu tableta

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.607 ori
<b>iPad 3 cu camera de 8 megapixeli? Așa indică noi imagini cu tableta</b>Săptămâna trecută am văzut câteva imagini interesante cu hardware-ul și carcasa lui iPad 3, iar apoi am avut confirmarea rezoluției lui Retina Display pe acest device. Acum își face apariția încă o teorie, conform căreia noul device Apple ar...

Săptămâna trecută am văzut câteva imagini interesante cu hardware-ul și carcasa lui iPad 3, iar apoi am avut confirmarea rezoluției lui Retina Display pe acest device. Acum își face apariția încă o teorie, conform căreia noul device Apple ar avea o cameră de 8 megapixeli.

Speculația vine de la site-ul taiwanez Apple Daily, care a comparat versiunile mai vechi ale tabletei cu cele mai noi, descoperind o lentilă mai mare și afirmând că ea aparține unei camere de 8 megapixeli. Nu cu mult timp în urmă, cei care au pus mâna pe o carcasă de iPad 3 au afirmat că în zona camerei este mai mult spațiu decât la iPad 2, astfel că va avea loc un mecanism mai amplu și un senzor mai mare. Aș fi ghicit că Apple va face trecerea mai degrabă la 5 megapixeli, decât 8, sincer să fiu.

Același site din Taiwan pare destul de sigur că Apple va folosi un procesor quad core A6 pe noul iPad și nu un dual core, cum se vehicula la un moment dat. Nu e încă foarte clar dacă tableta va crește în grosime sau nu, lucru probabil din cauza cerințelor senzorului camerei. Vom afla cât de reale sunt aceste date pe 7 sau 9 martie, când conform zvonurilor va avea loc un eveniment Apple menit să lanseze noul iPad.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×