LG Optimus One, un nou smartphone Android 2.2 disponibil În România

4.797 ori
<b>LG Optimus One, un nou smartphone Android 2.2 disponibil În România</b>LG Electronics a anunțat lansarea în țara noastră a unui nou model de telefon din seria Optimus, dotat cu Android 2.2 Froyo. Terminalul este primul smartphone Froyo din România pe care LG îl lansează. Avantajele sale sunt o viteză impresionantă...

LG Electronics a anunțat lansarea în țara noastră a unui nou model de telefon din seria Optimus, dotat cu Android 2.2 Froyo. Terminalul este primul smartphone Froyo din România pe care LG îl lansează. Avantajele sale sunt o viteză impresionantă de navigare pe Internet și un management al memoriei optimizat.

Optimus One suportă instalarea aplicațiilor direct pe cardul microSD, astfel că utilizatorii nu se vor simți limitați de memoria internă. în plus, cu ajutorul terminalului puteți crea un HotSport Wi-Fi portabil, la care se vor putea conecta maxim 5 utilizatori. Acest model Android va avea la dispoziție nu mai puțin de 80.000 de aplicații Android, iar dacă doriți să achiziționati terminalul îl găsiți în oferta Vodafone, la prețul de 39 de euro cu Vodafone Complet 800 și Internet pe Mobil plus abonament pe 2 ani.

Iată și lista de specificații a smartphone-ului:

  • Display: 3.2 inchi, 320 x 480, TFT capacitiv touch
  • Dimensiuni: 113.5 x 59 x 13.3mm
  • Greutate: 129 grame
  • Memorie: 170MB internă, 419MB RAM, slot microsD
  • Conectivitate: EDGE, GPRS, 3G, WiFi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP
  • Cameră: 3.15MP, autofocus, geotagging, detectare facială, captură video VGA la 18 fps
  • CPU: 600MHz
  • Baterie: Li-Ion 1500 mAh; timp de convorbire: 8 ore (2G)

LG Optimus One, un nou smartphone Android 2.2 disponibil În România

LG Optimus One, un nou smartphone Android 2.2 disponibil În România

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×