OnePlus 3 în varianta pe auriu este acum disponibil în oferta QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  OnePlus 2.000 ori
<b>OnePlus 3 în varianta pe auriu este acum disponibil în oferta QuickMobile</b>Începând de astăzi în oferta magazinului QuickMobile.ro avem listată și versiunea pe auriu a phablet-ului OnePlus 3 - terminal ce se laudă cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, cu 6 GB memorie RAM și de această dată cu o carcasă unibody din

Așa cum v-am informat anterior, varianta aurie a flagship-ului OnePlus 3 a fost pus în vânzare prin intermediul platformei oneplus.net încă din data de 1 august. Nu a durat mult și iată că modelul de față este acum prezent și în oferta retailerului local QuickMobile - magazin ce afișează un preț de 2.299 lei pentru acest telefon arătos a cărui carcasă metalică este vopsită într-o nuanță de auriu cu finisaj mat.

OnePlus 3 Auriu

Lucrurile rămân neschimbate în materie de pachet hardware, fiind inclus aici un display Full HD de 5.5 inch, procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și chip-ul de 6 GB memorie RAM. Avem un port USB Type-C ce suportă încărcare rapidă și totodată un transfer mai rapid al datelor, un scanner de amprente, și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Dacă vă amintiți, OnePlus 3 a fost plasat pe primul loc în topul AnTuTu al celor mai puternice smartphone-uri din prima jumătate a anului 2016, și asta datorită celor 140.288 puncte obținute în testul benchmark cu același nume. Telefonul de față este cu până la 1000 - 1500 lei mai ieftin față de alte flagship-uri ale anului în curs, chip-ul de 6 GB memorie RAM constituind o dotare pe care rivalii Samsung, LG și Xiaomi încă nu au inclus-o pe modelele actuale, și care atrage cu siguranță publicul.

Găsiți varianta pe auriu de OnePlus 3 chiar aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×