LG Optimus Vu pus În vânzare În țara de baștină, costă 885 de dolari

Autor:  | Publicat în:  LG 1.246 ori
<b>LG Optimus Vu pus În vânzare În țara de baștină, costă 885 de dolari</b>LG Optimus Vu este văzut drept un rival pentru Samsung Galaxy Note și asta în special datorită ecranului de 5 inch pe care îl integrează. Problema e că formatul acestui device nu este chiar prietenos, deoarece el are o rație de aspect 4:3 și un...

LG Optimus Vu este văzut drept un rival pentru Samsung Galaxy Note și asta în special datorită ecranului de 5 inch pe care îl integrează. Problema e că formatul acestui device nu este chiar prietenos, deoarece el are o rație de aspect 4:3 și un design pătrățos. în plus, terminalul este foarte lat, iar dotările sale nu se compară cu cele ale lui Galaxy Note. și acum device-ul a fost lansat și în Coreea de Sud, unde are prețul de 885 de dolari.

Cu un astfel de preț mare, cu o rezoluție de 1204 x 768 pixeli, un CPU dual core de 1.5 GHz Snapdragon nu văd de ce ar alege cineva acest produs în locul celui de la Samsung. Galaxy Note are și avantajul sistemului S-Pen, al unui ecran AMOLED foarte luminos, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și culori foarte vii. Se pare că și Optimus Vu ar avea un stylus, dar nu s-a discutat destul despre acesta și el a fost doar surprins în experiențe hands on la MWC, fără a ni se spune dacă el vine la pachet cu terminalul. Ce știu sigur e că acest terminal LG nu are fanta pentru stylus deci nu îl include în corpul său.

De la LG mă așteptam la un preț mai accesibil decât cel al lui Galaxy Note, care deja a început să scadă, având în vedere că device-ul are în spate aproape jumătate de an de la lansare. în SUA el este încă un produs proaspăt, deci cele peste 2 milioane de unități vândute la nivel global se vor dubla destul de rapid, zic eu. Voi ce părere aveți? Are LG Optimus Vu vreo șansă să se impună?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×