Standul Sony de la MWC 2012 - elegant, divers etnic, minimalist (Video)

1.843 ori
<b>Standul Sony de la MWC 2012 - elegant, divers etnic, minimalist (Video)</b>După ce ati aflat ieri cum a arătat standul Huawei de la Mobile World Congress 2012, astăzi a venit momentul să aruncăm o privire asupra atmosferei de la standul Sony. Pentru asta aveți clipul video de mai jos și rețineți că încă o dată vă...

După ce ati aflat ieri cum a arătat standul Huawei de la Mobile World Congress 2012, astăzi a venit momentul să aruncăm o privire asupra atmosferei de la standul Sony. Pentru asta aveți clipul video de mai jos și rețineți că încă o dată vă oferim un concurs, cu ajutorul căruia puteți obține premii precum pixuri Sony, un stick de 1 Gb sau un pin Android. Hai să vedem care a fost experiența trimisului nostru în Barcelona, Zsolt la Sony!

Standul arăta foarte bine, era spațios și simplu, minimalist chiar, cu mult alb și doar dungi de culoare care să definească spiritul jucăuș al seriei Xperia sau PlayStation. Multă lume elegantă și angajați săritori se aflau în zona de hands-on, iar persoanele de la stand erau experți în domeniul lor, ei stând la dispoziția vizitatorului, indiferent că dorea informații sau că dorea să filmeze un terminal. Erau prezente și persoane special pentru a prezenta anumite aplicații, deci multă atenție la detalii. în pauze puteai servi un suc, o cafea sau un ceai gratis la stand, dacă doreai.

Standul Sony de la MWC 2012

De remarcat un aspect inteligent din partea Sony: diversitatea, astfel ca personalul prezent era compus din asiatici, persoane de culoare, blonde, toate rasele și sexele având reprezentanți. Vă reamintesc că în prima zi de MWC, noi la Mobilissimo.ro am făcut live blogging de la conferința Sony, după care am fost transportați de autobuze special puse la dispoziție pentru jurnaliști la conferința HTC. Exista și posibilitatea de a câștiga un Sony Xperia S, după cum scria și pe tricoul unei fete de la stand.

Standul Sony de la MWC 2012

Au fost expuse toate produsele Sony de ultima generație, de la televizoare, la console, tablete, telefoane și accesorii de tot soiul. Noi v-am prezentat o experiență hands on cu PS Vita și realitatea augmentată, am aflat ce pot Xperia P și Xperia U, proaspăt anunțate în Barcelona și văzute ca variante mai mici de Xperia S, plus că am văzut în acțiune și tableta dual display Tablet P. Xperia Ion și Xperia S, vedetele de la CES 2012 au fost și ele prezente, uimindu-ne prin design, hardware de top și camere foarte performante.

Iată și o listă cu terminalele Sony pe care vi le-am prezentat:

Sony la MWC 2012

Dacă vreți și voi o parte a experienței Sony avem pentru voi 2 pixuri cu emblema Sony, un pin Android un Stick USB de 1Gb și o insignă MWC 2012 și aveți la dispoziție un concurs, cu regulamentul disponibil aici. Ca ultim aspect, observați că fiecare gamă de culoare a unui produs Sony avea asociată o pereche de baloane și steaguri, deci puteau fi văzute de la mare distanță și de la alte standuri. Avem și o galerie foto detaliată pentru voi mai jos, dacă v-am făcut curioși.

La final rețineți că vă sporiți șansele de câștig dacă dați Like și Follow la adresele Mobilissimo de Facebook, respectiv Twitter. Postarea articolului pe site se anunță întotdeauna pe cele două rețele de socializare, imediat ce acesta e public!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×