Google Play, Înlocuitorul lui Android Market și mult mai mult: serviciu de download/stocare pentru muzică, filme, cărți, aplicații! (Video)

3.904 ori
<b>Google Play, Înlocuitorul lui Android Market și mult mai mult: serviciu de download/stocare pentru muzică, filme, cărți, aplicații! (Video)</b>Am aflat în sfârșit ce este Google Play, după ce cu o săptămână în urmă am observat că Google a cumpărat domeniile asociate acestui brand și am pus asta pe seama lansării unei tablete Nexus. Astăzi descoperim că Google Play reprezintă...

Am aflat în sfârșit ce este Google Play, după ce cu o săptămână în urmă am observat că Google a cumpărat domeniile asociate acestui brand și am pus asta pe seama lansării unei tablete Nexus. Astăzi descoperim că Google Play reprezintă evoluția firească a lui Android Market, care s-a maturizat acum și oferă muzică, filme, cărți și aplicații, toate stocate online, în cloud.

Google Play va permite să stocați până la 20.000 de melodii gratuit și să cumpărați milioane de alte melodii noi. Tot cu același serviciu puteți descărca peste 450.000 de aplicații și jocuri pentru Android, descarca numeroase cărți digitale și închiria mii de filme, inclusiv titluri noi și evident cu grafică HD. Android Market, Google Music și Google eBookstore vor fi integrate în Google Play începând de azi. Avantajul este că pe orice tabletă, laptop sau telefon veți avea acces la melodiile descărcate pe PC sau pe alt terminal. Asta se aplică și aplicațiilor și filmelor.

Pentru a sărbători aceasta lansare, Google va oferi prețuri speciale pentru albume muzicale, cărți, filme și aplicații Android în următoarea săptămână. Printre oferte se număra jocul "Where's My Water", filmul "Puncture" și colecția de melodii "Now that's what I call Music 41", toate la 25 de cenți bucata. Din câte am înțeles Google Play e disponibil deocamdată în SUA, sub formă de serviciu furnizor de muzică, filme, cărți și aplicații. în Canada și Marea Britanie el va oferi filme, cărți și aplicații, în Australia cărți și aplicații, iar în Japonia filme și aplicații. în restul lumii Google Play va oferi aplicații. Mai multe detalii în clipul de mai jos:

UPDATE!

Puteti descarca nou lansatul Google Play Store de aici, iar aplicatia Google Play Music de aici.

Multumim pentru APK-uri lui Mircea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×