LG Prime Plus HDTV se lansează în Brazilia; terminal mid-range cu design inspirat de la LG G4

1.264 ori
<b>LG Prime Plus HDTV se lansează în Brazilia; terminal mid-range cu design inspirat de la LG G4</b>Astăzi, cei de la LG au anunțat pe piața din Brazilia un nou smartphone dotat cu antenă pentru recepția canalelor TV. Acest model se numește LG Prime Plus HDTV, iar din punct de vedere al design-ului pare că primim un telefon inspirat din modelul...

Astăzi, cei de la LG au anunțat pe piața din Brazilia un nou smartphone dotat cu antenă pentru recepția canalelor TV. Acest model se numește LG Prime Plus HDTV, iar din punct de vedere al design-ului pare că primim un telefon inspirat din modelul G4 ce se lansează oficial abia în cursul zilei de marți.

Din câte aflăm prin intermediul paginii afișate pe site-ul lge.com.br, telefonul aduce un design ușor curbat, detaliu pe care și LG G4 îl va adopta. Observăm și prezența butoanelor de volum și power/unlock pe partea din spate chiar sub camera foto.

LG Prime Plus HDTV

La interior avem parte de un display IPS LCD de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, și o baterie de 2.460 mAh. Telefonul sosește cu suport pentru recepția canalelor TV la calitate HD, funcție apreciată mai ales în Asia.

LG Prime Plus HDTV se lansează în Brazilia; terminal mid-range cu design inspirat de la LG G4

Alte dotări regăsite pe LG Prime Plus HDTV sunt reprezentate de către o cameră foto principală de 8 megapixel, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop la bord. Acest telefon cântărește 144 grame și măsoară 10.16 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×