Vivo Xshot 3 se afișează în fotografii; aflăm și câteva dintre specificațiile sale

Autor:  | Publicat în:  Vivo 654 ori
<b>Vivo Xshot 3 se afișează în fotografii; aflăm și câteva dintre specificațiile sale</b>Anul trecut, Vivo lansa pe piața chineză modelul Xshot, un smartphone cu specificații de top și camere foto de 13 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. Astăzi, prin intermediul unor fotografii avem ocazia să vedem cum va arăta Xshot 3, următorul...

Anul trecut, Vivo lansa pe piața chineză modelul Xshot, un smartphone cu specificații de top și camere foto de 13 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. Astăzi, prin intermediul unor fotografii avem ocazia să vedem cum va arăta Xshot 3, următorul smartphone din această gamă dezvoltată de Vivo.

Prima imagine ne dezvăluie prezența unui senzor foto principal de mari dimensiuni însoțit de un bliț dual. De asemenea, pare că acest capac spate este realizat din policarbonat lucios, sau poate sticlă. Vivo Xshot 3 adoptă o carcasă cu ramă metalică, în partea din dreapta fiind remarcat și un buton pentru captura foto.

Vivo Xshot 3

Se zvonește că acest nou smartphone va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×