LG Rumour2 devine oficial prin Sprint, costa 50 de dolari

Autor:  | Publicat în:  LG 1.725 ori
<b>LG Rumour2 devine oficial prin Sprint, costa 50 de dolari</b>Operatorul american Sprint pregateste un nou telefon LG, Rumor2, care va sosi la pretul de 49.99 dolari, dupa o reducere de 50 de dolari si cu un abonament pe 2 ani. Noul Rumor este disponibil exclusiv prin Sprint si vine dotat cu o tastatura full QWERTY...

Operatorul american Sprint pregateste un nou telefon LG, Rumor2, care va sosi la pretul de 49.99 dolari, dupa o reducere de 50 de dolari si cu un abonament pe 2 ani.

Noul Rumor este disponibil exclusiv prin Sprint si vine dotat cu o tastatura full QWERTY cu 4 randuri de taste si un display QVGA TFT. Printre specificatiile sale se numara Sprint Navigation (directionare vocala si turn by turn), Bluetooth Stereo, player MP3 si o camera de 1.3 megapixeli.

LG Rumor2 vine cu Sprint Mobile Email Work, un slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB si o baterie care rezista pana la 5.5 ore in mod convorbire. Handsetul va putea fi cumparat online din data de 15 martie, in varianta de culoarea Black Titanium sau in varianta Vibrant Blue, ce va fi disponibila din data de 29 martie.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×