Samsung detine 25% din cota de piata a telefoanelor cu touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.983 ori
<b>Samsung detine 25% din cota de piata a telefoanelor cu touchscreen</b>Samsung a avut in ultima vreme atitudinea "persoanei care a facut un lucru inteligent si se lauda la toata lumea cu acest lucru", in acest caz fiind vorba de popularitatea handseturilor sale cu ecran touch. Compania detine 25% din cota de piata a...

Samsung a avut in ultima vreme atitudinea "persoanei care a facut un lucru inteligent si se lauda la toata lumea cu acest lucru", in acest caz fiind vorba de popularitatea handseturilor sale cu ecran touch.

Compania detine 25% din cota de piata a telefoanelor touch si asta datorita modelelor variate pe care le ofera publicului, la nivel global. Stiam deja ca producatorul asiatic a vandut peste 10 milioane de terminale cu display touch si ca exista peste 5 milioane de telefoane Samsung F480 (imagine sus) deja achizitionate.

Iata ca acum Samsung isi reafirma popularitatea, informand publicul si specialistii ca vinde peste 500.000 de unitati ale lui F480 lunar, controleaza un sfert din piata telefoanelor touch si ca Omnia i900 detine o cota de piata de 18% (segmentul smartphone) in Germania, 17% in Franta si 15% in Italia.

Urmatorul hit, Samsung Omnia HD?

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×