Jocul Metal Gear Solid, varianta pentru iPhone va fi lansat pe 19 martie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.731 ori
<b>Jocul Metal Gear Solid, varianta pentru iPhone va fi lansat pe 19 martie</b>Unul dintre cele mai asteptate jocuri de pe iPhone si iPod Touch este Metal Gear Solid Touch, produs de Konami, titlu care urmeaza sa soseasca pe aceste terminale in data de 19 martie. Konami a oferit deja publicului cateva imagini din acest joc si...

Unul dintre cele mai asteptate jocuri de pe iPhone si iPod Touch este Metal Gear Solid Touch, produs de Konami, titlu care urmeaza sa soseasca pe aceste terminale in data de 19 martie.

Konami a oferit deja publicului cateva imagini din acest joc si informatii despre el, iar lansarea sa il va pune la indemana gamerilor din State, simultan cu cei din Japonia, prin intermediul lui App Store. Jocul va costa 9.18 dolari in Japonia si probabil 9.99 dolari in SUA, iar Konami afirma ca actiunea sa se va desfasura in universul lui Metal Gear Solid 4.

Metal Gear Solid 4

Veti controla personajul deja clasic Solid Snake, in varianta imbatranita, pe masura ce acesta indeplineste diferite misiuni internationale, in Europa de Est, Orientul Mijlociu, America de Sud si insula Shadow Moses. Producatorii titlului au anuntat ca inamicii lui Snake vor fi cei deja cunoscuti din jocurile precedenti si ca acesta este ultimul capitol din saga eroului Solid Snake.

Sursa: Crunchgear.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×