LG Tab Book, un hibrid Windows 8 pregătit de prezentare la CES 2013

1.363 ori
<b>LG Tab Book, un hibrid Windows 8 pregătit de prezentare la CES 2013</b>CES 2013 e la doar câteva zile distanță și marele show al gadgeturilor din Las Vegas ne va aduce o mulțime de noutăți. Printre ele se număra atât tablete și telefoane, cât și hibrizi, precum cel din imaginea de mai jos. E vorba despre LG Tab...

CES 2013 e la doar câteva zile distanță și marele show al gadgeturilor din Las Vegas ne va aduce o mulțime de noutăți. Printre ele se număra atât tablete și telefoane, cât și hibrizi, precum cel din imaginea de mai jos. E vorba despre LG Tab Book, care va debuta la CES și va fi un rival pentru Sony Vaio Duo 11 și MSI S20 Slider.

Acest terminal combina funcțiile unei tablete cu cele ale unui ultrabook. Device-ul Tab Book e cunoscut și sub numele de cod H160 și măsoară 15.9 mm în grosime, iar dotările sale includ un display IPS de 11.6 inch, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Alte dotări includ 2 GB RAM, 64 GB stocare SSD, Bluetooth 4.0, ieșire HDMI, slot microSD și port USB. Terminalul dispune și de un webcam, WiFi și o baterie care asigură 12.5 ore de funcționare.

LG Tab Book cântărește 1.05 kilograme, rulează Windows 8 și este bazat pe un procesor Intel Atom Clover Trail Z2760. Va exista și o variantă cu CPU Intel Core i5, se pare, iar produsul e în mod bizar deja listat pe Amazon, în SUA, cu un preț de 1.395 dolari. LG va mai sosi la CES și cu ultrabook-ul Z360 și un all în one PC, V325. în plus, se pare că vom vedea și noul phablet Optimus Vu II și o nouă tableta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×