Noi stocuri de Nokia Lumia 920 generează cozi uriașe În China

1.548 ori
<b>Noi stocuri de Nokia Lumia 920 generează cozi uriașe În China</b>Uitați-vă puțin la imaginea de mai jos și la femeia pe care am incercuit-o cu roșu... Nu-i așa că fața ei va spune ceva de gen "Bitch, that&#39;s my Lumia!"? Ei bine, se pare că au reînceput cozile în China pentru Nokia Lumia 920, noi stocuri...

Uitați-vă puțin la imaginea de mai jos și la femeia pe care am incercuit-o cu roșu... Nu-i așa că fața ei va spune ceva de gen "Bitch, that's my Lumia!"? Ei bine, se pare că au reînceput cozile în China pentru Nokia Lumia 920, noi stocuri ale acestui terminal sosind în țară.

Urmează evident cozi mari, cum s-a întâmplat și la prima sosire a terminalului în stoc. Atunci când Nokia Lumia 920 s-a lansat la începutul lunii în Nokia Store din Shanghai el a fost epuizat în doar 2 ore. O versiune specială a telefonului Lumia cu camera PureView, una pentru China Mobile s-a epuizat prin Amazon în doar jumătate de oră, semn că acest terminal cu ecran PureMotion HD+ Clearblack de 4.5 inch e foarte căutat și apreciat în Asia. China Mobile, cel mai mare operator din lume folosește o tehnologie proprietară de conectivitate, TD-SCDMA 3G, care a dat naștere modelului special Nokia Lumia 920T.

Noi stocuri de Nokia Lumia 920 generează cozi uriașe În China

Windows Phone are o cotă de piață de 3% în China și ar putea constitui o zonă importantă pentru ascensiunea platformei, pe principiul "când Android și iOS se bat al treilea câștiga". Imaginile din acest articol sunt fotografii realizate ieri la un Nokia Store din Shanghai, cu mențiunea că faimoasa versiune galbenă a lui Lumia 920 a fost epuizată în doar 20 de minute. Va fi Windows Phone 8 surpriza anului 2013? Va reuși Nokia să câștige măcar o parte din adepți înapoi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×