Noi imagini cu BlackBerry X10 Își fac apariția: o tastatură fizică promițătoare!

1.669 ori
<b>Noi imagini cu BlackBerry X10 Își fac apariția: o tastatură fizică promițătoare!</b>împătimiții terminalelor BlackBerry așteaptă cu nerăbdare lansarea terminalelor cu BB 10 OS la bord, printre care se număra atât modelul full touch BlackBerry Z10, cât și X10, cel cu tastatura fizică din imaginile de mai jos. Aceste noi imagini...

împătimiții terminalelor BlackBerry așteaptă cu nerăbdare lansarea terminalelor cu BB 10 OS la bord, printre care se număra atât modelul full touch BlackBerry Z10, cât și X10, cel cu tastatura fizică din imaginile de mai jos. Aceste noi imagini ne prezintă în detaliu acest telefon, pe care îl văzusem în compania lui Z10 cu câteva zile în urmă.

X10 apăruse inițial în imagini neclare, în care nu era pornit și care puneau accentul pe spatele său. Observați aceleași iconuri arătoase de pe BlackBerry Z10 afișate și aici pe ecran, plus zona dock din partea inferioară, cu opțiunea de apelare, căutare și camera. Partea din spate e tipică pentru BlackBerry, iar tastatură cu linii metalice între rânduri are același design că tastatura virtuală de pe Z10. Sunt tare curios cât de comodă va fi aceasta tastatură, deși sunt sigur că inginerii și designerii RIM au lucrat cu mare atenție la acest aspect.

BlackBerry X10

în ce privește hardware-ul, nu avem detalii clare, dar se pare că ambele noi modele vor avea procesoare Qualcomm Snapdragon, poate chiar quad core, plus camere de 8 megapixeli și 1 sau 2 GB RAM. Interesant e că noile terminale vor avea porturi micro HDMI, din câte am înțeles, plus sloturi microSD, dotari pe care nu le găsim la unele modele cu pretenții în ziua de azi. Mai multe detalii pe 30 ianuarie, la lansare!

Noi imagini cu BlackBerry X10 Își fac apariția: o tastatură fizică promițătoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×