LG testează un terminal Silver cu procesor Snapdragon 810; S-ar putea renunța la Nexus atât de curând?

Autor:  | Publicat în:  LG 795 ori
<b>LG testează un terminal Silver cu procesor Snapdragon 810; S-ar putea renunța la Nexus atât de curând?</b>în ultimele săptămâni s-a discutat despre teoria lui Silver, o serie de produse care va lua locul lui Nexus și va veni de la Google și partenerii săi hardware. Se pare că LG ar fi deja inclus printre parteneri, iar un terminal Silver al lor a...

în ultimele săptămâni s-a discutat despre teoria lui Silver, o serie de produse care va lua locul lui Nexus și va veni de la Google și partenerii săi hardware. Se pare că LG ar fi deja inclus printre parteneri, iar un terminal Silver al lor a apărut deja în programul de certificare Android.

E vorba despre un device cu procesor Qualcomm MSM8944, care ar putea fi un Snapdragon 810. Zvonurile afirmă că acest telefon va fi disponibil în exclusivitate prin operatorul Sprint în SUA. E foarte posibil ca proiectul Silver să pornească la drum mai devreme, mai ales că @evleaks posta cu câteva zile în urmă că Nexus 6 nu va mai există în acest an. Vă reamintesc că proiectul Silver, care îi va lua locul va include terminale premium, cu dotări și designuri de top și prețuri pe măsură.

LG și Motorola sunt primele branduri menționate în acest program, în vreme ce HTC și Samsung nu par interesate, dacă ne luăm după zvonuri. Aparent există tensiuni între Google și Samsung pe tema bloatwareului pe care sud coreenii îl pun pe terminalele sale și astfel compania nu se califica pentru Silver. Ne va aduce finalul lui 2014 deja primul smartphone Google Silver?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×