Încă o serie de randari ale lui LG G3 Își face apariția pe web

1.450 ori
<b>Încă o serie de randari ale lui LG G3 Își face apariția pe web</b>Deja avem ziua și imaginea cu LG G3 și surprizele au început să lipsească. Ca de obicei Evleaks ne aduce imagini cu acest device, care se va lansa peste o săptămână și câteva zile. Deja ar fi al patrulea model LG cu butoane în spate, după LG...

Deja avem ziua și imaginea cu LG G3 și surprizele au început să lipsească. Ca de obicei Evleaks ne aduce imagini cu acest device, care se va lansa peste o săptămână și câteva zile. Deja ar fi al patrulea model LG cu butoane în spate, după LG G2, LG G Flex și G2 Mini.

în plus, acesta va fi primul smartphone cu brand mare care include un display QHD, în acest caz cu diagonală de 5.5 inch. La interiorul său se va afla un procesor Snapdragon 801, deși există și zvonuri despre o versiune cu Snapdragon 805. Avem parte și de 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, camera cu stabilizare optică și o carcasă din plastic care imită metalul. în plus, acest model vine cu baterie înlăturabila și cu un emițător laser care ajută la ghidarea camerei aparent.

Încă o serie de randari ale lui LG G3 Își face apariția pe web

Prin scăparea de azi îl vedem pe LG G3 pe auriu și alb, iar zvonurile afirmă că va exista și o versiune neagră a acestui handset. Pe 27 mai vom afla mai multe detalii despre LG G3 și cel mai interesant va fi să aflăm ce poate face camera, care e capacitatea bateriei și mai ales... care e prețul acestui model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×