Qualcomm Snapdragon 823 ar putea sosi la bordul lui Galaxy Note 6 și G Flex 3

1.557 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 823 ar putea sosi la bordul lui Galaxy Note 6 și G Flex 3</b>Producătorul american Qualcomm ar putea dezvolta o versiune superioară a procesorului Snapdragon 820, model ce va fi adus la bordul unor telefoane ca LG G Flex3, respectiv Samsung Galaxy Note 6. Chip-ul va fi numit Snapdragon 823 și va oferi frecvențe de

Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 se află deja la interiorul unor smartphone-uri foarte interesante de pe piață, câteva modele fiind LG G5, Samsung Galaxy S7/S7 Edge, HTC 10, dar și pe Xiaomi Mi 5 - cel mai accesibil handset din lista de față. Potrivit unui zvon s-ar părea că producătorul american lucrează la o ediție ceva mai performantă.

Din câte aflăm, acest chip numit Snapdragon 823 va ajunge la bordul unor telefoane ca LG G Flex 3 și Samsung Galaxy Note 6, smartphone-uri ce ar putea fi lansate în această vară. Odată cu acest procesor se așteptă un nivel de performanță mai ridicat comparativ cu versiunea standard, chip ce va opta pentru două nuclee tactate la o frecvență maximă de 2.6 GHz, și pentru alte două nuclee de 2 GHz.

Totodată, se pare că vor exista și unele configurații în care 2 dintre aceste nuclee vor fi tactate la o frecvență de 3 GHz. Vom primi în continuare un procesor grafic Adreno 530, dar și suport pentru până la 8 GB memorie RAM. Rămâne de văzut dacă acest Snapdragon 823 își va face curând apariția în teste benchmark, pe măsură ce lansarea phablet-ului Note 6 se apropie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×