LG V40 a început să scape online: un misterios flagship LG cu ecran P-OLED şi breton apare pe web

1.726 ori
<b>LG V40 a început să scape online: un misterios flagship LG cu ecran P-OLED şi breton apare pe web</b>În această toamnă se așteaptă ca și sud-coreenii de la LG Electronics să vină pe piață cu un phablet high-end, terminal care cel mai probabil va fi cunoscut drept LG V40. Astăzi descoperim câteva scăpări care dezvăluie o serie dintre dotările

Chiar dacă în aceste zile se vorbeşte mai mult despre Samsung decât despre LG, nu uităm că şi vecinii sud coreeni ai creatorului Galaxy pregătesc ceva special pentru aceasta toamnă. E vorba despre LG V40, care până acum nu a avut vreo scăpare majoră. Azi aflăm câteva detalii despre el, sau mai bine zis despre "un flagship LG nou şi misterios cu ecran P-OLED".

Cunoscut şi ca LG V40 ThinQ şi chiar ca "Storm" la un moment dat, terminalul vine atât în completarea lui LG V30 de anul trecut, cât şi a lui LG V35 ThinQ de la începutul anului. Cei de la XDA Developers au găsit pe web fişiere firmware asociate unui telefon LG misterios şi nelansat încă. Este un flagship cu siguranţă, are ecran P-OLED cu breton şi procesor Snapdragon 845 la bord.

Fişierele firmware indica numele de cod "judypn", ceea ce înseamnă că noul venit împarte o bucată din codul lui LG V35 ThinQ, care era "judyp", dar are şi ceva în comun cu LG G7 ThinQ ("judyln"). Firmware-ul mai confirmă şi prezenţa unui buton Google Assistant la pachet, prin menţiunea unui "hot1_key" în cod. Acela nu apărea pe LG V35 ThinQ, dar apărea pe LG G7 ThinQ.

3 variante ale noului venit au fost găsite: LM-V400N, LM-V405N şi LM-V409N. Acestea ar fi versiunile telefonului pentru Coreea de Sud, piaţa internaţională, Sprint şi Verizon. Zvonurile afirmă că LG V40 va veni cu o recunoaştere facială 3D, o cameră frontală duală şi un upgrade pentru camera duală din spate, chiar cu potenţialul unei camere triple, se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×