HMD Global înregistrează creșteri spectaculoase în zona smartphone; Peste 4.5 milioane de terminale Nokia livrate în T2

1.406 ori
<b>HMD Global înregistrează creșteri spectaculoase în zona smartphone; Peste 4.5 milioane de terminale Nokia livrate în T2 </b>La o zi distanță de la publicarea raportului IDC cu privire la vânzările de terminale înregistrate în trimestrul 2 din acest an, iată că și firma rivală Counterpoint Research vine cu un studiu similar care ne oferă o privire de ansamblu asupra

După ce aflam anterior pe seama unui studiu marca IDC faptul că Huawei a reușit să depășească Apple ca livrări de smartphone-uri în trimestrul 2 din 2018, iată că astăzi descoperim și raportul realizat de către Counterpoint Research menit să ne ofere o privire de ansamblu și asupra părții secundare din clasamentul 10 al celor mai mari producători de smartphone-uri din trimestrul 2 al acestui an.

Raport Counterpoint

Pe seama acestui raport descoperim că firma care a înregistrat cele mai mari creșteri de la an la an în zona smartphone este nimeni alta decât HDM Global, o companie care nu s-a avântat în lansarea rapidă de flagship-uri și care a decis să abordeze lucrurile încetul cu încetul. După câteva modele de succes au venit din ce în ce mai multe telefoane Android One care au cucerit publicul datorită actualizărilor rapide și experiența Android stock.

Și prețurile reprezintă un motiv pentru care vânzările au crescut iată cu 782% în trimestrul 2 al acestui an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. S-au vândut 4.5 milioane de smartphone-uri, cu 4 milioane mai mult decât în 2017 și în acest ritm i-am putea vedea pe cei de la HMD și mai sus în clasamentul celor mai mari producători de smartphone-uri în următorii ani.

Un telefon foarte popular la ora actuală este Nokia 7 Plus care ne-a impresionat plăcut și pe noi după cum v-am dezvăluit în cadrul recenziei. Cei curioși să afle la ce sume se vinde acest terminal au la dispoziție aici un articol Preț și Disponibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×