Phablet-ul LG V40 ar purta numele de cod "Storm"; Dezvoltarea produsului a început deja

844 ori
<b>Phablet-ul LG V40 ar purta numele de cod "Storm"; Dezvoltarea produsului a început deja</b>Cu toate că de curând am auzit informații referitoare la phablet-ul LG V35 ThinQ, iată că astăzi celebrul leaker Evan Blass vine să afirme că nu aceasta va fi denumirea purtată de către viitorul terminal LG. Aparent, produsul se numește LG V40

Chiar în urmă cu o săptămână în mediul online sosea un leak major pentru viitorul phablet al celor de la LG, terminal menționat atunci sub denumirea de LG V35 ThinQ. Erau dezvăluite date despre camera sa duală, despre ecranul oferit la bord, dar și despre funcțiile AI dedicate. Astăzi descoperim însă că produsul s-ar putea lansa eventual sub denumirea de LG V40, după cum susține Evan Blass.

LG V40

Celebrul leaker indică faptul că telefonul este cunoscut sub numele de cod Storm și că acesta va fi lansat comercial drept LG V40, fără particula "ThinQ" adoptată de LG pentru noul flagship G7 ce vine pe 2 mai. Nu se știu prea multe despre phablet-ul de față, dar ne putem aștepta la dotări de top precum procesor Snapdragon 845, 6 sau 8 GB de RAM și o cameră duală în partea din spate.

Cel mai probabil se vor păstra și certificările pentru rezistență la apă și cele pentru rezistența produsului la căzături în standardul militar MIL-STD-810G. Suntem mai degrabă curioși dacă acest viitor terminal va adopta sau nu un ecran cu decupaj în partea de sus, detaliu ce va fi confirmat de leak-urile din vară. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×