LG V50 ThinQ începe să primească actualizarea la Android 10; Iată ce e nou

1.025 ori
<b>LG V50 ThinQ începe să primească actualizarea la Android 10; Iată ce e nou</b>Suntem în sezonul actualizărilor Android şi cel mai nou telefon care a primit acest update este LG V50 ThinQ. Pentru început pachetul software cel nou a fost semnalat doar în Coreea de Sud şi avem detalii mai jos despre ce aduce nou.

Suntem în sezonul actualizărilor Android şi cel mai nou telefon care a primit acest update este LG V50 ThinQ. Pentru început pachetul software cel nou a fost semnalat doar în Coreea de Sud şi avem detalii mai jos despre ce aduce nou.

LG V50 ThinQ este un telefon anunţat la MWC 2019 şi lansat în mai anul trecut. A fost un pic de surpriză, pentru că în general telefoanele LG V veneau în toamna şi nu odată cu flagship-urile LG G. Avem de-a face cu un telefon cu procesor Snapdragon 855, 6 GB RAM, ecran P-OLED de 6.4 inch şi o cameră tripla în spate. Are şi difuzoare stereo şi marele său atu a fost husa aceea specială care îi aduce încă un ecran, un soi de alternativa la invazia de telefoane pliabile. 

LG V50 ThinQ începe să primească actualizarea la Android 10; Iată ce e nou

Acest smartphone a debutat cu Android 9.0 Pie la bord şi iată-l acum ajuns la Android 10. Ar trebui să fie o actualizare cu atât mai interesantă, pentru că Google a dotat Android 10 cu versatilitate şi scalabilitate, utile pentru noile formaturi de telefoane, cu două ecrane sau ecrane pliabile. Revenind totuşi la actualizarea lui LG V50 ThinQ, Android 10 înseamnă printre altele un Dark Mode la nivel de sistem, un nou Digital Wellbeing cu control parental, noi permisiuni acordate aplicaţiilor, un nou meniu pentru reglajul de volum şi noi gesturi de navigare, care se bazează mai puţin pe butonul Back.

Nu se va renunţa la opţiunile speciale LG, precum ferestrele pop up care mai adaugă un strat de multitasking. Avem şi Security Patch-ul pe luna decembrie la pachet. Dacă totul merge bine şi feedback-ul e OK, cred că nu ne prinde Valentine's Day fără update şi în România. Cei drept, nici prea multe V50-uri nu avem...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×