Samsung Galaxy S10 începe să primească Android 10 în tot mai multe ţări; Iată despre ce zone e vorba

4.340 ori
<b>Samsung Galaxy S10 începe să primească Android 10 în tot mai multe ţări; Iată despre ce zone e vorba</b>La final de noiembrie aflam că Android 10 a sosit în varianta stabilă pe Samsung Galaxy S10 în sfârşit, după o perioadă de beta testing. Pentru început a fost confirmat în Germania, iar azi aflăm că s-a extins şi la alte ţări. Despre ce teritorii e vorba

La final de noiembrie aflamAndroid 10 a sosit în varianta stabilă pe Samsung Galaxy S10 în sfârşit, după o perioadă de beta testing. Pentru început a fost confirmat în Germania, iar azi aflăm că s-a extins şi la alte ţări. Despre ce teritorii e vorba aflaţi mai jos.

După Germania şi Coreea de Sud, aflăm că în Marea Britanie a fost semnalată actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0. Cine avea deja beta-ul primeşte doar un mini update de 133.76 MB. Cine îl ia de nou are de instalat câţiva GB. Noua versiune aduce la pachet security patch-ul pe luna decembrie, care nu a venit nici măcar pe telefoanele Google Pixel încă. Cine vrea să forţeze actualizarea (şi a făcut parte din beta) poate face sideloading cu fişiere de aici. Trebuie să aveţi totuşi varianta Beta 7 pe telefon.

O altă sursă scrie că şi utilizatorii din Polonia au început să primească noul soft, dar şi cei din India. În acest ritm şi având în vedere repeziciunea propagării, aş zice că ajunge şi în România până la final de săptămână. Sunt vizate doar modelele S10, S10+ şi S10e deocamdată. Vă reamintesc că One UI 2.0/ Android 10 aduce pe aceste telefoane noi gesturi de navigare, schimbări ale modului de utilizare cu o singură mână şi opţiunea de a avea afişat pe lockscreen iconiţă pentru deblocare cu cititor de amprente.

Aplicaţia Camera are opţiunile rearanjate şi avem şi grafice mai detaliate pentru consumul bateriei. Digital Wellbeing trece la un nou nivel, iar Dark Mode se aplică şi la nivel de sistem/wallpaper.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×