LG G8 ThinQ primeşte o actualizare stabilă la Android 10; Iată ce aduce nou

1.995 ori
<b>LG G8 ThinQ primeşte o actualizare stabilă la Android 10; Iată ce aduce nou</b>După ce am aflat că LG pregăteşte o nouă interfaţa aplicată peste Android care aduce mult cu One UI, acum iarăşi avem un subiect legat de LG şi software. De această dată sunt veşti bune: telefonul LG G8 ThinQ a primit o actualizare stabilă la Android 10.

După ce am aflat că LG pregăteşte o nouă interfaţa aplicată peste Android care aduce mult cu One UI, acum iarăşi avem un subiect legat de LG şi software. De această dată sunt veşti bune: telefonul LG G8 ThinQ a primit o actualizare stabilă la Android 10.

Telefonul a făcut parte dintr-un program de beta testing Android 10 care a debutat în Coreea de Sud luna trecută, iar acum se văd roadele sale. Deocamdată singurii care primesc softul nou sunt cei din Coreea de Sud. Varianta de firmware este "G820N20c", iar noul build aduce security patch-ul pe luna noiembrie, dar şi funcţiile clasice din Android 10. Amintim navigarea prin gesturi în stil iPhone X, Dark Mode, Digital Wellbeing în noua versiune, Smart Reply, Focus Mode şi control mai bun asupra intimităţii şi datelor personale.

LG G8 ThinQ primeşte o actualizare stabilă la Android 10; Iată ce aduce nou

Changelog-ul include şi o funcţie pop up window pentru multitasking, captura video de ecran nativă şi o separare a modului de captură Foto şi a celui Video din interfaţa Camerei. LG G8 ThinQ este un telefon anunţat la început de an şi lansat în primăvară, cu procesor Snapdragon 855, ecran de 6.1 inch P-OLED şi 6 GB RAM, plus 128 GB stocare. În funcţie de regiune are două sau 3 camere în spate, iar la debut s-a remarcat prin deblocarea prin "citirea" venelor din palmă şi navigare prin gesturi făcute în fata senzorilor.

Are şi difuzor de convorbiri piezoelectric şi a ajuns să coste doar 399 dolari pe Amazon de Black Friday.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×