LG V60 ThinQ ar putea sosi în cadrul MWC 2020; Panoul său spate apare fotografiat în două variante de culoare

977 ori
<b>LG V60 ThinQ ar putea sosi în cadrul MWC 2020; Panoul său spate apare fotografiat în două variante de culoare</b>Anul trecut în cadrul târgului de tehnologie MWC din Barcelona, sud-coreenii de la LG Electronics lansau flagship-urile LG G8 și V50 ThinQ, iar acum la 12 luni distanță se pare că ni se pregătește tot un debut dual

Anul trecut în cadrul târgului de tehnologie MWC din Barcelona, sud-coreenii de la LG Electronics lansau flagship-urile LG G8 și V50 ThinQ, iar acum la 12 luni distanță se pare că ni se pregătește tot un debut dual. Spunem asta pentru că în online au început a-și face apariția recent și leak-uri pentru LG V60 ThinQ, asta după ce anterior priveam asupra unor randări credibile pentru LG G9 chiar aici.

LG V60 ThinQ

Apropo de leak-urile de astăzi, avem de-a face cu fotografii ale presupuselor panouri spate destinate lui LG V60 ThinQ. Capacele de față par a fi destul de legit, dar la cât de pricepuți au devenit cei din rândul zvonacilor ne declarăm rezervați până la sosirea unor materiale mai credibile. Între timp discutăm pe seama detaliilor dezvăluite de către panourile spate pozate.

LG V60 ThinQ

Ei bine, imaginile ne prezintă două variante de culoare ale lui LG V60 ThinQ - albastru și roz, ambele cu gradient special care reflectă lumina pentru a crea un efect deosebit. Descoperim logo-ul LG la bază și numele telefonului inscripționat chiar sub modulul de cameră foto. Apropo de cameră, aici avem un decupaj orizontal destul de generos care ar putea găzdui până la 4 senzori foto.

Mă aștept ca LG V60 ThinQ să ofere 5G, procesor Snapdragon 865, configurații cu 8 sau 12 GB RAM și o baterie de peste 4000 mAh cu alimentare wireless. Dacă lansarea sa este programată pentru MWC 2020, atunci ar trebui să vedem mai multe leak-uri în perioada următoare. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×