LG înregistrează noi mărci comerciale în zona smartphone: LG V50, V60, V70, V80 și V90

1.493 ori
<b>LG înregistrează noi mărci comerciale în zona smartphone: LG V50, V60, V70, V80 și V90</b>Pe lângă brevetele care ne împânzesc în ultima vreme descoperim astăzi și faptul că sud-coreenii de la LG Electronics au brevetat noi mărci comerciale în zona smartphone. Este vorba despre denumiri pe care compania le va utiliza în acest segment

La câteva luni distanță de la aflarea veștii că LG Electronics a înregistrat denumirea "LG V90" în Mexic iată că astăzi descoperim faptul că sud-coreenii au mai bifat câteva nume de terminale din această serie. Este vorba despre LG V50, LG V60, LG V70, LG V80, dar și LG V90 - mărci comerciale înregistrate de această dată în Canda, semn că se dorește continuarea lansării de terminale din această gamă.

În afară de confirmarea numelor de față, documentele nu dezvăluie alte detalii, ceea ce era și de așteptat. Aceste noi denumiri urmează a fi aplicate pe parcursul anilor viitor modelelor din gama V, o serie de phablet-uri care se remarcă prin dotări high-end, diagonale generoase și certificarea MIL-STD-810G pe care o primesc.

Următorul device din serie va fi LG V50 și dacă tradiția se păstrează, atunci lansarea sa ar trebui să aibă loc în toamna anului viitor la IFA 2019 cel mai probabil. Ținând cont de trendurile actuale nu ar fi exclus să aducă o cameră cvadruplă în spate, scanner de amprente integrat în ecran și poate chiar mecanism slider. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×