LG Viewty Smart GC900, lansat oficial?

Autor:  | Publicat în:  LG 4.003 ori
<b>LG Viewty Smart GC900, lansat oficial?</b>Iata ca faimosul telefon Viewty are oficial un succesor, modelul LG Viewty II GC900, lansat ieri si cunoscut drept Viewty Smart GC900. Se pare ca aceasta "lansare" a fost mai degraba un accident, imagini si detalii in legatura cu handsetul aparand pe...

Iata ca faimosul telefon Viewty are oficial un succesor, modelul LG Viewty II GC900, lansat ieri si cunoscut drept Viewty Smart GC900. Se pare ca aceasta "lansare" a fost mai degraba un accident, imagini si detalii in legatura cu handsetul aparand pe blogul oficial LG Germania si fiind apoi scoase de pe acesta.

Printre dotarile lui Viewty Smart se numara suportul pentru conectivitate quad band GSM, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 1.4 Mbps, un display touchscreen full WVGA de 3 inchi (800 x 480 pixeli) si celebra interfata 3D S Class. In partea din spate a handsetului se afla o camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon, focus auto si manual, stabilizator de imagine, detectare faciala, mod burst si suport pentru inregistrare video.

LG Viewty II

Aceeasi camera are o setare ISO de nivel 1600 si suporta geotagging. Noul Viewty suporta playback DivX si Xvid, iar memoria terminalului poate fi suplimentata cu pana la 32 GB, prin intermediul cardurilor microSDHC. Lista de specificatii este completata de un accelerometru, A-GPS si Wi-Fi, toate acestea "ascunse" de o carcasa groasa de doar 12.4 mm.

Telefonul va sosi pe piata europeana prin Orange, urmand probabil sa patrunda in Romania prin acelasi operator.

[Via: Unwiredview.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×