HTC Snap/S522, aprobat de FCC si gata de lansare in SUA

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.469 ori
<b>HTC Snap/S522, aprobat de FCC si gata de lansare in SUA</b>Atunci cand HTC A prezentat oficial noul sau smartphone QWERTY, Snap/S522, compania taiwaneza a afirmat ca terminalul va fi pus in vanzare deblocat in SUA si iata-l acum aprobat de FCC si gata de lansare prin T-Mobile. Handsetul opereaza in reteaua 3G a...

Atunci cand HTC A prezentat oficial noul sau smartphone QWERTY, Snap/S522, compania taiwaneza a afirmat ca terminalul va fi pus in vanzare deblocat in SUA si iata-l acum aprobat de FCC si gata de lansare prin T-Mobile.

Handsetul opereaza in reteaua 3G a celor de la T-Mobile, foloseste OS-ul Windows Mobile 6.1 si il cunoasteti probabil si sub numele de cod HTC Maple. Zvonurile afirma ca noul model va sosi in magazinele operatorului mov in data de 1 iulie, dar informatia nu a fost confirmata inca. Va reamintim ca Snap/S522/Maple vine cu un procesor Qualcomm MSM 7225, de 528 MHz, 256 MB ROM, 192 MB RAM si un display TFT LCD de 2.4 inchi, cu iluminare LED si rezolutie QVGA.

Terminalul incorporeaza o camera color de 2 megapixeli, cu focus fix, o antena GPS interna si suporta Bluetooth 2.0, Wi-Fi, playback pentru majoritatea formatelor media audio si video, in vreme ce bateria sa rezista la 300 de minute de convorbiri in retele WCDMA si pana la 510 minute de convorbire GSM.

[Via: Unwiredview.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×