LG Arena este torturat...se poate si in Romania

Autor:  | Publicat în:  LG 2.100 ori
<b>LG Arena este torturat...se poate si in Romania</b>Dupa ce va informam ca LG Arena a sosit si in tara noastra, etalandu-si noua interfata 3D S-Class, iata ca handsetul revine in atentia noastra, de aceasta data cu niste vesti distructive. Cei de la mail.ru au trecut terminalul LG prin tot soiul de teste,...

Dupa ce va informam ca LG Arena a sosit si in tara noastra, etalandu-si noua interfata 3D S-Class, iata ca handsetul revine in atentia noastra, de aceasta data cu niste vesti distructive.

Cei de la mail.ru au trecut terminalul LG prin tot soiul de teste, care ii verifica duritatea, desi acest telefon nu este unul rezistent la socuri sau tratatemente abuzive. Handsetul a fost, printre altele calcat de un automobil, iar daca va imaginati ca el a supravietuit si mai poate fi folosit, ei bine... ghinion!

Am mai vazut astfel de torturi ale terminalelor mobile, de vreme ce chiar si Samsung Omnia a avut de suferit, fiind scufundat in bere, spre exemplu. Printre torturile aplicate handseturilor care nu le merita se numara scufundarea in apa, inghetarea, strivirea cu bocancii, scaparea pe asfalt, scufundarea in bauturi alcoolice sau in nisip si multe altele.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×