LG X3 și un benchmark impresionant

1.917 ori
<b>LG X3 și un benchmark impresionant</b>LG X3 va fi noul vârf de gamă al sud-coreenilor de la LG. Ca și HTC One X va avea la bază Tegra 3, procesor quad-core la 1.4 GHz, ecran HD de 4.7 inch. Zilele trecute a fost lansată și o nouă versiune a Quadrant Standard - cel mai folosit test de...

LG X3 va fi noul vârf de gamă al sud-coreenilor de la LG. Ca și HTC One X va avea la bază Tegra 3, procesor quad-core la 1.4 GHz, ecran HD de 4.7 inch. Zilele trecute a fost lansată și o nouă versiune a Quadrant Standard - cel mai folosit test de benchmark din Android Market. Un tip mai norocos a testat LG X3 cu Quadrant și rezultatul îl vedeți în imagine.

Au fost confirmate: procesorul Tegra 3 cu Cortex-A9 CPU la 1.4 GHz, baterie de 2.000 mAh, display de 4.7 inch cu tehnologia AH-IPS LCD. Va dispune de 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră foto principală de 8 Megapixeli și secundară de 1.3 Megapixeli, Android 4.0.3.

A scos 4.412 puncte pe când Samsung Galaxy Nexus s-a cantonat pe la 2.100 puncte. Zic că LG X3 este smartphone-ul care va aduce LG în liga de top.

LG X3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×