Nokia Lumia 610, telefon low end cu Windows Phone ajunge pe web În imagini

2.036 ori
<b>Nokia Lumia 610, telefon low end cu Windows Phone ajunge pe web În imagini</b>Cei de la Nok4US.com au descoperit o serie de imagini cu un presupus nou model Nokia cu Windows Phone. Este vorba despre Nokia Lumia 610, un terminal despre care am auzit că ar urma să fie prezentat în Barcelona, la Mobile World Congress 2012. Bizar e...

Cei de la Nok4US.com au descoperit o serie de imagini cu un presupus nou model Nokia cu Windows Phone. Este vorba despre Nokia Lumia 610, un terminal despre care am auzit că ar urma să fie prezentat în Barcelona, la Mobile World Congress 2012. Bizar e faptul că se presupune că acest device este low end, dar totuși vine cu suport 4G/LTE.

Designul sau amintește de cel al lui Nokia C7 și după cum vedeți handsetul rulează Windows Phone, poate chiar în varianta Tango, cea care se presupune că va fi disponibilă și pentru modele mai slab dotate. E foarte bizară alegerea culorilor carcasei în imaginea de mai jos, ceea ce mă duce cu gândul la un telefon pentru tineri, eventual unul înrudit cu Lumia 710. Evident acesta ar putea fi doar un Photoshop și nu o scurgere reală de informații, dar rămâne posibilitatea ca handsetul să fie autentic.

Nokia Lumia 610

Imaginați-vă un low end de acest gen cu un preț în jurul valorii de 200 de euro, cu specificațiile minime pentru a rula Windows Phone. Terminalul ar ajunge instant un hit, pentru simplul fapt că are carcase colorate cool, permite interacțiunea cu consolele Xbox și este foarte ieftin. Dacă atacă acest segment Nokia are mari șanse de reușită, iar Windows Phone și-ar putea extinde cota de piață exponențial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×