Liber la precomenzi pentru Elephone P8000! Telefonul costă puţin peste 200 de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.978 ori
<b>Liber la precomenzi pentru Elephone P8000! Telefonul costă puţin peste 200 de dolari!</b>Brandul chinez Elephone are toate şansele să devină noul OnePlus, miz&acirc;nd strict pe preţul scăzut pentru telefoane cu specificaţii de top. Am scris cu mirare şi &icirc;nc&acirc;ntare&nbsp;despre modelul Elephone P7000, care a fost rezervat de...

Brandul chinez Elephone are toate şansele să devină noul OnePlus, mizând strict pe preţul scăzut pentru telefoane cu specificaţii de top. Am scris cu mirare şi încântare despre modelul Elephone P7000, care a fost rezervat de un număr uriaş de persoane şi acum e momentul să luăm în calcul achiziţia unui Elephone P8000.

El este oferit la precomanda în aceste momente, apelând la magazinul Aliexpress.com. Ei livrează gratuit în România, în aproximativ 40 de zile, iar noul telefon costă 209 dolari. La acest preţ primim dotări demne de flagship, chiar şi pentru anul 2015. Terminalul aduce 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli în spate (deşi magazinul afirma eronat că ar fi 16 MP), un procesor MediaTek octa core, conectivitate 4G LTE şi Android 5.1.

Pret Elephone P8000

Acest model dispune şi de scanner de amprente, o baterie generoasă de 4200 mAh şi un ecran de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD. Produsul vine pe auriu, gri sau alb şi are un ecran cu margini ultra înguste. El măsoară 9.2 mm în grosime şi are parte de două sloturi SIM. Să sperăm că oferta e reală şi toate pachetele vor ajunge la clienţi, Elephone fiind un brand necunoscut în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×