Retailerul britanic Clove ne prezintă un review pentru phablet-ul HP Elite X3; telefon cu preț de 3.650 lei

1.168 ori
<b>Retailerul britanic Clove ne prezintă un review pentru phablet-ul HP Elite X3; telefon cu preț de 3.650 lei </b>Au trecut câteva luni bune de la anunțul lui HP Elite X3 - cel mai bine dotat phablet Windows 10 Mobile existent pe piață la ora actuală și care se pregătește de debutul comercial. Direct din partea retailerului britanic Clove primim astăzi un review

Pe HP Elite X3 l-am văzut în această primăvară pentru prima oară la Mobile World Congress din Barcelona, locație de unde am realizat și un handson pe care îl puteți privi aici. De curând, am aflat și faptul că telefonul ar putea ajunge curând în oferta operatorului Orange România pentru clienții business, și că acesta ar avea un preț de aproximativ 700 dolari pe piața americană.

HP Elite X3

Astăzi însă descoperim că HP Elite X3 va sosi peste doar câteva săptămâni la vânzare în UK, regiune în care retailerul Clove va comercializa produsul pentru suma de 680 lire ~ 3.650 lei (preț ce include și dock-ul Continuum). Acest magazin ne prezintă totodată și un video review detaliat pentru phablet-ul celor de la HP.

Ca dotări tehnice, acest handset ne aduce un display de 5.96 inch cu rezoluție Quad HD și protecție Corning Gorilla Glass 4, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. Există și un slot microSD la pachet, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8 megapixeli și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Avem totodată și certificare MIL-STD810G pentru rezistența la umiditate, șocuri survenite pe timpul transportului, respectiv rezistență la șocuri termice. De asemenea, telefonul va aduce și un scanner de amprente, dotare ce nu o regăseam pe varianta prezentată anterior la MWC. Ținând cont de faptul că retailerul britanic va da startul vânzărilor pentru HP Elite X3 în doar câteva săptămâni, ne putem aștepta ca telefonul să ajungă din august și pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×