Licitează pentru un smartphone Evolio Happy, preț de pornire 100 lei!

2.225 ori
<b>Licitează pentru un smartphone Evolio Happy, preț de pornire 100 lei!</b>Cu siguranță ați auzit de Evolio, una dintre cele mai de succes firme românești alături de Allview și E-Boda, ce vinde tablete rebranduite din China. Recent Evolio a intrat și pe piața de telefoane low cost, dual SIM, pe care Allview o domină...

Cu siguranță ați auzit de Evolio, una dintre cele mai de succes firme românești alături de Allview și E-Boda, ce vinde tablete rebranduite din China. Recent Evolio a intrat și pe piața de telefoane low cost, dual SIM, pe care Allview o domină clar de câțiva ani.

După o lansare urmată de un scandal, în care s-a demonstrat că specificațiile terminalului anunțate nu coincid cu cele reale, iată că CEO-ul acestei companii, Liviu Nistoran, inițiază un soi de licitație pe Facebook, prin care puteți cumpăra Evolio Happy la un preț sub cel de magazin.

Acțiunea pare a fi mai degrabă una de inspirație de moment, personală, decât parte a unei strategii de marketing și are un oarecare succes, de vreme ce licitația a prins avânt, telefonul ajungând deja la prețul de 355 lei în momentul când scriu aceste rânduri și 95 răspunsuri.

Sunt curios la câte comentarii va ajunge postarea CEO-ului Evolio după această publicitate și la ce preț final se va vinde terminalul! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×