Licitează pentru un smartphone Evolio Happy, preț de pornire 100 lei!

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.104 ori
<b>Licitează pentru un smartphone Evolio Happy, preț de pornire 100 lei!</b>Cu siguranță ați auzit de Evolio, una dintre cele mai de succes firme românești alături de Allview și E-Boda, ce vinde tablete rebranduite din China. Recent Evolio a intrat și pe piața de telefoane low cost, dual SIM, pe care Allview o domină...

Cu siguranță ați auzit de Evolio, una dintre cele mai de succes firme românești alături de Allview și E-Boda, ce vinde tablete rebranduite din China. Recent Evolio a intrat și pe piața de telefoane low cost, dual SIM, pe care Allview o domină clar de câțiva ani.

După o lansare urmată de un scandal, în care s-a demonstrat că specificațiile terminalului anunțate nu coincid cu cele reale, iată că CEO-ul acestei companii, Liviu Nistoran, inițiază un soi de licitație pe Facebook, prin care puteți cumpăra Evolio Happy la un preț sub cel de magazin.

Acțiunea pare a fi mai degrabă una de inspirație de moment, personală, decât parte a unei strategii de marketing și are un oarecare succes, de vreme ce licitația a prins avânt, telefonul ajungând deja la prețul de 355 lei în momentul când scriu aceste rânduri și 95 răspunsuri.

Sunt curios la câte comentarii va ajunge postarea CEO-ului Evolio după această publicitate și la ce preț final se va vinde terminalul! :)

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×