Nexus 5 apare din nou, Într-o randare pentru presă!

1.405 ori
<b>Nexus 5 apare din nou, Într-o randare pentru presă!</b>Se pare că în ultimult timp contul de twitter @Moroleaks ne oferă din ce în ce mai multe scăpări cu device-uri încă nelansate. După ce acum ieri ne-au prezentat un Nokia Lumia 1520 ce venea pe culoarea cyan, iată că de această dată avem și o...

Se pare că în ultimult timp contul de twitter @Moroleaks ne oferă din ce în ce mai multe scăpări cu device-uri încă nelansate. După ce acum ieri ne-au prezentat un Nokia Lumia 1520 ce venea pe culoarea cyan, iată că de această dată avem și o randare pentru presă a lui Nexus 5.

Din câte știm până în acest moment, Nexus 5 va costa 350 $ în versiunea de 16 gb și va dispune de o cameră foto cu un senzor de 8 megapixeli cu stabilizare optică, display Full HD de 4.95 inch, 2 gb RAM, procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 gHz. Device-ul va putea fi achiziționat fie în varianta cu memorie internă de 16 gb, fie în varianta cu 32 gb.

Datorită numeroaselor scăpări pe internet în ultimul timp ne așteptăm ca Nexus 5 să fie anunțat oficial cât mai curând. Potrivit unelor zvonuri, device-ul va fi lansat pe 28 octombrie, în același timp cu noul update Android 4.4 KitKat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×