Aplicația Google Chromecast disponibilă acum și În afara Statelor Unite

1.138 ori
<b>Aplicația Google Chromecast disponibilă acum și În afara Statelor Unite</b>După editorialul de aici, în care Ervin a detaliat foarte clar modul în care puteți intra în posesia unui Google Chromecast și ce presupune utilizarea și instalarea sa, avem vești și legate de software-ul asociat acestui produs. Ei bine,...

După editorialul de aici, în care Ervin a detaliat foarte clar modul în care puteți intra în posesia unui Google Chromecast și ce presupune utilizarea și instalarea sa, avem vești și legate de software-ul asociat acestui produs. Ei bine, aplicația Google Chromecat este acum disponibilă și în afara Statelor Unite.

Chromecast a fost anunțat în luna iulie a acestui an și el este un device care costă 35 de dolari ca preț de bază și permite utilizatorilor să trimită conținuturi video și audio către un sistem media din sufragerie. Avem de-a face cu un dongle care se conectează via HDMI la televizor și care se alimentează via USB.

Aplicația companion adăugă un buton Chromecast terminalelor, pentru activarea instant a serviciului. Atunci când un terminal cu Chromecast trimite o piesă sau un film către un televizor, el preia controlul asupra ecranului. Nu vă faceți griji cu privința la multitasking, deoarece funcția Chromecast poate funcția pe mobil în fundal, în vreme ce faceți și altceva pe handset.

Iată și un link de download chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×