Lista cu telefoane Motorola pe anul 2008 disponibila neoficial!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.470 ori
<b>Lista cu telefoane Motorola pe anul 2008 disponibila neoficial!</b>Am putea spune ca aceasta scapare a fost de fapt una planuita, avand in vedere ca recent, Motorola a fost criticata de catre analistii din domeniu. Se pare ca locul 2 in topul producatorilor de terminale mobile va ramane totusi al celor de la Samsung, in...

Am putea spune ca aceasta scapare a fost de fapt una planuita, avand in vedere ca recent, Motorola a fost criticata de catre analistii din domeniu. Se pare ca locul 2 in topul producatorilor de terminale mobile va ramane totusi al celor de la Samsung, in ciuda listei bogate de telefoane pentru anul 2008, marca Motorola.

Pe fondul aparitiei acestei liste surprinzatoare, filiala Motorola din Amsterdam si-a declarat intentia de a propulsa compania din nou in topul producatorilor la nivel global. Va punem la dispozitie o serie de imagini misterioase si neclare care ne indica lansarile anului viitor, marca Motorola. Printre ele se numara SKARVEN, telefon mobil dotat cu o camera de 8 megapixeli, care suporta zoom optic si include un display de 2.8 inch si 16 milioane de culori. Avem de-a face cu un slider care seamana izbitor cu modelul Z8.

Cel de-al doilea terminal de pe lista este X PIXL, un model dotat cu o camera de 5 megapixeli, creat de Motorola in colaborare cu Kodak. Telefonul se vrea a fi un competitor al lui Nokia N95, Cybershot K850i sau Samsung G600/800. Oare brandul Kodak inclus in numele handsetului va avea vreun efect? Este probabil sa ne intalnim cu acest model sub numele de Z12.

X Pixl

Pe aceeasi lista se afla TEXEL, un Motorola cu rol de music phone, dotat cu jack  de 3.5 mm pentru casti si taste context-sensitive. Terminalul va fi anuntat in luna februarie sau martie a anului viitor, cel mai probabil in februarie la 3GSM.

Texel

Ultimul dar nu cel din urma star al anului 2008 este GENGHIS, un soi de imitator al lui BlackBerry, intr-o varianta cu feature-uri mai putine. Totusi terminalul nu este dedicat profesionistilor, desi pare a concura cu Palm Centro si celalte handseturi in aceeasi gama de preturi.

Genghis

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×