Trupele britanice beneficiaza de Wi-Fi gratuit

866 ori
<b>Trupele britanice beneficiaza de Wi-Fi gratuit</b>Soldatii din Marea Britanie care se afla in Irak sau Afganistan vor beneficia in curand de conectivitate Wi-Fi gratuita in baracile lor. Astfel ei vor putea ramane in contact cu cei dragi ramasi acasa, prin intermediul Skype si al altor programe de...

Soldatii din Marea Britanie care se afla in Irak sau Afganistan vor beneficia in curand de conectivitate Wi-Fi gratuita in baracile lor. Astfel ei vor putea ramane in contact cu cei dragi ramasi acasa, prin intermediul Skype si al altor programe de instant messaging.

Proiectul este cunoscut sub numele de Project Mercury si va incepe din primavara anului 2008. Conform zvonurilor PC-uri armatei sunt destul de bine dotate, dar numarul lor este limitat la doar o unitate la fiecare 70 de soldati. Se spera ca datorita proiectului Mercury statistica sa scada la un PC la 50 de soldati, iar cu ajutorul conectivitatii Wi-Fi s-ar putea chiar ajunge la un PC la fiecare 25 de soldati.

Pe langa aceste dotari, linii telefonice vor fi instalate, iar fiecare soldat va beneficia de jumatate de ora de convorbiri gratuite oriunde in lume saptamanal. Usurarea conditiilor soldatilor este tinta acestui program, iar colaborarea marilor producatori de PC-uri si furnizori de servicii wireless cu armata va fi avantajoase pentru ambele parti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×