LMT Laucher pentru Android versiunea 2.0 propune viteză crescută prin utilizarea ART (Link Descărcare)

1.006 ori
<b>LMT Laucher pentru Android versiunea 2.0 propune viteză crescută prin utilizarea ART (Link Descărcare)</b>Dacă sunteți printre cititorii forum-ului nostru, cunoașteți topic-ul ce a atins un nivel destul de mare de popularitate, denumit &ldquo;Aplicații Must-Have Pentru Android&rdquo;. Aici, Launcher-ul LMT a fost propus pentru calitățile sale unice la...

Dacă sunteți printre cititorii forum-ului nostru, cunoașteți topic-ul ce a atins un nivel destul de mare de popularitate, denumit “Aplicații Must-Have Pentru Android”. Aici, Launcher-ul LMT a fost propus pentru calitățile sale unice la capitolul ușurință în utilizarea terminalului cu sistem de operare Google, prin intermediul gesturilor.

LMT Launcher nu este un lansator tradițional. Acesta nu oferă o interfață ci un mijloc de a opera OS-ul prin gesturi. Și este vorba de un foarte mare număr de posibilități pe care această aplicație le oferă. Puteți opri sau opri conexiunile cu un simplu gest, sau închide toate aplicațiile ce rulează în fundal și multe, multe altele. Aplicația nu este garantată să funcționeze pentru toate dispozitivele, însă numărul este în creștere cu fiecare versiune.

LMT Laucher

LMT 2.0 aduce suport pentru ART. O explicațiile despre beneficiile acestei noi implementări o veți găsi aici. Pe scurt, este vorba de o soluție menită să înlocuiască tradiționalul Dalvik Cache și care pretinde performanțe crescute. ART se găsește în cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android, însă aceasta nu înseamnă însă că LMT este compatibil doar cu acestea. Nu, aplicația este compatibilă cu terminalele Android 4.0+. Și este o soluție care merită încercată. O puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×