Nokia X2 Își face apariția deja pe web, prin intermediul lui AnTuTu; Are dotări entry level!

1.053 ori
<b>Nokia X2 Își face apariția deja pe web, prin intermediul lui AnTuTu; Are dotări entry level!</b>Nici nu s-a așezat praful bine pe Nokia X și deja Nokia X2 a început să împânzească webul. Terminalul a fost descoperit printr-o scăpare în AnTuTu, unde a fost depistat tot cu dotări entry level ca și predecesorul său. &nbsp; Gadgetul are la...

Nici nu s-a așezat praful bine pe Nokia X și deja Nokia X2 a început să împânzească webul. Terminalul a fost descoperit printr-o scăpare în AnTuTu, unde a fost depistat tot cu dotări entry level ca și predecesorul său.

Gadgetul are la interior un procesor Qualcomm MSM8210 și atinge 11827 puncte în AnTuTu, adică mai mult decât Nokia X, din câte știm. Vedem și că rulează Android 4.3, are un GPU Adreno 305 și un display mai mare, de 4.3 inch, cu aceeași rezoluție de 480 x 800 pixeli. Avem parte de o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 0.3 MP, plus 1 GB RAM și aceiași 4 GB stocare.

Nokia X2 Își face apariția deja pe web, prin intermediul lui AnTuTu; Are dotări entry level!

Va fi interesant de văzut dacă vor exista și modificări la nivel de UI și software pe noul Nokia X și pot să spun că existența acestui model e o veste bună. Mulți au crezut că proiectul X de la Nokia va fi ucis din fașă de Microsoft, dar iată că nu e așa. Bănuiesc că vedem o lansare la toamnă, sau la iarnă, poate la Nokia World dacă va mai există.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×