Lumia 1030 este randat Într-un concept cu cameră frontală de 20 MP, design inspirat de ultimele modele Lumia (Video)

1.789 ori
<b>Lumia 1030 este randat Într-un concept cu cameră frontală de 20 MP, design inspirat de ultimele modele Lumia (Video)</b>Modelele Lumia sunt mai mereu apropiate ca design, de aceea un designer a considerat potrivit să se orienteze după cele mai noi handseturi de la Microsoft/Nokia și să creeze un concept de Lumia 1030. Acest cameraphone vine cu o cameră de 41 MP în...

Modelele Lumia sunt mai mereu apropiate ca design, de aceea un designer a considerat potrivit să se orienteze după cele mai noi handseturi de la Microsoft/Nokia și să creeze un concept de Lumia 1030. Acest cameraphone vine cu o cameră de 41 MP în spate, dar șochează și cu o cameră frontală de 20 de megapixeli.

Vă reamintesc că acesta e doar un concept, iar designul e destul de previzibil, cu un format dreptunghiular, margini metalice și spate colorat din policarbonat. Lumia 1030 integrează o zonă a camerei destul de mare în spate, dar de această dată aduce și suport pentru captură video 4K la 30 FPS și Full HD la 120 FPS. Handsetul are și o cameră frontală de 20 de MP, care ar folosi un soi de mecanism "periscop", conform creatorului conceptului.

Lumia 1030

Acest model va veni cu 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare, conectivitate USB 3.1 și un display Full HD de 5 inch. La interior avem un procesor Snapdragon 810 și o baterie de 2800 mAh. De vreme ce articolul sursa pare destul de sigur legat de dotări, mă întreb dacă acestea sunt speculații sau scăpări legate de telefon. O cameră frontală de 20 de megapixeli sună foarte impresionant si usor exagerat, iar dacă e o companie care să surprindă cu un asemenea artificiu, aceea e cu siguranță Microsoft/Nokia Devices.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×