iPhone 6 și iOS 8 prin ochii unui utilizator Windows Phone (Video)

1.269 ori
<b>iPhone 6 și iOS 8 prin ochii unui utilizator Windows Phone (Video)</b>Michael Fischer este un cunoscut reviewer de la Pocketnow, care a realizat un clip foarte interesant mai jos, în care compară cele mai noi modele iPhone și cel mai nou iOS cu ofertele din universul Windows Phone. &nbsp; ​ Trăgând linie la...

Michael Fischer este un cunoscut reviewer de la Pocketnow, care a realizat un clip foarte interesant mai jos, în care compară cele mai noi modele iPhone și cel mai nou iOS cu ofertele din universul Windows Phone.

​

Trăgând linie la toate spusele lui Michael am crede că Windows Phone e mai atractiv decât iOS, deși și acesta din urmă e lăudat în zonele unde merită. Spre exemplu, ecosistemul e clar superior pentru iOS față de WP. Am văzut în acest clip aplicații pe iOS și aceleași softuri pe Windows Phone, blocate la versiuni inferioare și mai puțin arătoase. în schimb, Windows Phone oferă mai multă customizabilitate în homescreen și are avantajul varietății atunci când vrei să cumperi hardware accesibil sau de ultimă oră.

Pe Windows Phone poți alege un telefon ieftin din plastic, un midrange bun la toate, un cameraphone sau un flagship cu ecran mare. în schimb, în universul Apple există doar... iPhone, în câteva versiuni de diagonală. Personalizarea funcțiilor camerei e de partea lui Windows Phone, dar coeziunea interfatei platformei e de partea lui iOS. Noile iPhone-uri primesc și ele mențiuni pentru grija construcției și pentru designul arătos, dar încă o dată varietatea e mai mare în universul WP.

Am apreciat că la final de clip nu a existat un "câștigător", ci mai degrabă o idee de genul "iOS și iPhone nu mai reprezintă acea versiune total diferită față de rivali și diferențele față de produsele Microsoft nu sunt atât de mari".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×