Android L este testat În aceste momente pe LG Nexus 4

1.323 ori
<b>Android L este testat În aceste momente pe LG Nexus 4</b>Deși este un terminal aflat de ceva timp pe piață, iată că LG Nexus 4 nu este abandonat de către Google, acesta în cauză fiind regăsit de curând pe site-ul code.google.com, informație ce scoate la iveală faptul că noua versiune Android ce...

Deși este un terminal aflat de ceva timp pe piață, iată că LG Nexus 4 nu este abandonat de către Google, acesta în cauză fiind regăsit de curând pe site-ul code.google.com, informație ce scoate la iveală faptul că noua versiune Android ce este intitulată pentru moment “L” este testată pe Nexus 4.

Aflăm că o serie de mail-uri primite de către doi angajați Google dezvăluie că un Nexus 4 cu versiunea software LRW52G este în acest moment în teste, numărul acestei versiuni fiind similară cu cea a lui Android L de pe Nexus 5, și anume LRW66E.

După cum bine știm, Nexus 4 este un device bazat pe LG Optimus G, terminal care are slabe șanse de a primi update-ul la Android L, cu toate că cele două smartphone-uri împart aceeași platformă hardware. Totuși, rămâne de văzut dacă Nexus 4 va primi actualizarea la Android L sau nu, atunci când va fi distribuită oficial.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×