Nokia a tras lozul câștigător cu Lumia 800?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.258 ori
<b>Nokia a tras lozul câștigător cu Lumia 800?</b>Din păcate nu se știu date exacte despre câte telefoane a vândut Nokia din seria sa de smartphone-uri cu Windows Phone. Nu sunt decât trei modele în acest moment: Lumia 800, 710 și 900. &nbsp; Ocassional Gamer a oferit o serie de informații...

Din păcate nu se știu date exacte despre câte telefoane a vândut Nokia din seria sa de smartphone-uri cu Windows Phone. Nu sunt decât trei modele în acest moment: Lumia 800, 710 și 900.

Ocassional Gamer a oferit o serie de informații vis-a-vis de telefoanele Windows Phone din a doua generație. Se pare că Nokia Lumia 800 a ajuns la un market share uriaș, de aproape 45%, HTC are 40% și asta printr-un model foarte popular - HTC Radar, Samsung a acontat doar 12%.

Per total și aici mă refer la toate telefoanele comercializate cu Windows Phone - HTC și-a adjudecat 55%, Samsung - 28%, LG - 12% și Nokia doar 4%.

Vom afla date interesante în zilele următoare când se așteaptă ca Nokia să ofere un comunicat de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×