Nokia a tras lozul câștigător cu Lumia 800?

1.301 ori
<b>Nokia a tras lozul câștigător cu Lumia 800?</b>Din păcate nu se știu date exacte despre câte telefoane a vândut Nokia din seria sa de smartphone-uri cu Windows Phone. Nu sunt decât trei modele în acest moment: Lumia 800, 710 și 900. &nbsp; Ocassional Gamer a oferit o serie de informații...

Din păcate nu se știu date exacte despre câte telefoane a vândut Nokia din seria sa de smartphone-uri cu Windows Phone. Nu sunt decât trei modele în acest moment: Lumia 800, 710 și 900.

Ocassional Gamer a oferit o serie de informații vis-a-vis de telefoanele Windows Phone din a doua generație. Se pare că Nokia Lumia 800 a ajuns la un market share uriaș, de aproape 45%, HTC are 40% și asta printr-un model foarte popular - HTC Radar, Samsung a acontat doar 12%.

Per total și aici mă refer la toate telefoanele comercializate cu Windows Phone - HTC și-a adjudecat 55%, Samsung - 28%, LG - 12% și Nokia doar 4%.

Vom afla date interesante în zilele următoare când se așteaptă ca Nokia să ofere un comunicat de presă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×